Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
Očisti sve filtere

Zeleno-bijela tjestenina
Rukolu nismo navikli jesti s tjesteninom, ali ovaj zanimljiv i...
Saznajte više
Sendvič s mozzarellom i rajčicom
Pravi mali talijanski kanapei savršen su izbor kada očekujete goste....
Saznajte više
Salata od pira s tunjevinom
Pir, ili prapšenica, drevna je žitarica koja se u Italiji...
Saznajte više
Torta od tjestenine i patlidžana
Ovo jelo na talijanskom se naziva timballo, a karakteristično je...
Saznajte više
Bomboloni punjeni mascarponeom
Bomboloni su slastica tipična za pokrajinu Emiliju Romagnu, a slični...
Saznajte više
Njoki sa šparogama, bobom i ricottom
Jednostavan i brz recept sa sezonskim namirnicama: bobom i šparogama.
Saznajte više
Slani biskvit sa šparogama i ricottom
Proljeće na naše tržnice donosi šparoge, samonikle i iz uzgoja....
Saznajte više
Špageti s tikvicama i ricottom
Nježan okus tikvica odlično se sljubljuje s mekanom ricottom.
Saznajte više
Omlet s radičem
Omlet s nadjevom od radiča i sira izvrstan je izbor...
Saznajte više
Povratak na vrh