Priča o Galbaniju

Galbani je priča koja je počela davne 1882., kada su Egidio Galbani i njegov otac Davide počeli proizvoditi sir “Robiola“ – kremasti i lako maziv bijeli sir.

Egidijeva strast za izradom najfinijih, talijanskih sireva bila naveliko prepoznata. Pažnja koju je pridodavao detaljima bila je besprijekorna, a robna marka s njegovim imenom ubrzo postala omiljena.

130 godina povijesti, izvrsnosti, kvalitete i inovacija

  • 1882. E.Galbani počinje s proizvodnjom sira

  • 1906. Lansiran je Bel Paese sir

  • 1965. Proizvedena prva mozzarella u vrećici

  • 1970. Galbani postaje suosnivač udruženja proizvođača gorgonozole

  • 2006. Postaje dio Lactalis grupe

  • 2012. Galbani slavi 130. godišnjicu

U svemu što radimo i dalje nas pokreće ista strast. Od odabira najkvalitetnijih sirovina do organizacije jedinstvenog, prostranog sistema isporuke koji jamči da uvijek isporučujemo najsvježije moguće proizvode.

Broj 1 robna marka talijanskih sireva u svijetu

Iz ovih razloga, Galbani je danas lider na tržištu talijanskih sireva prisutan u 138 zemalja.

Diljem svijeta, naši djelatnici neumorno rade kako bi nastavili provoditi filozofiju Egidija Galbanija. Ljubitelji sira mogu uživati u istoj kvaliteti talijanskih sireva na kojoj je g. Galbani uvijek inzistirao.

Iako smo u domovini g.Galbanija, Italiji, još uvijek br.1 kada je riječ o sirevima, ponosni smo što i u Hrvatsku donosimo istu tradiciju i strast prema izvrsnosti kakvu je njegovao Egidio Galbani kada je, prije više od 125 godina, počeo izrađivati vrhunski talijanski sir.

Povratak na vrh