Sendvič s mozzarellom i rajčicom

Pravi mali talijanski kanapei savršen su izbor kada očekujete goste. No, ne zaboravite udvostručiti porcije jer će malo tko odoljeti ovom dekorativnom i ukusnom zalogaju.

Sendvič s mozzarellom i rajčicom

photo

  • 1 rajčica
  • količina prema ukusu Galbani mozzarella
  • šaka mariniranih mladih maslina
  • 1 pecivo "talijan"
  • 1 Dukatela s povrćem

Tajne talijanske kuhinje

Da uvijek imate svjež bosiljak – otrgnite listove bosiljka, stavite ih na papir i zamrznite te kad ih poželite koristiti samo ih stavite na omiljeno jelo bez prethodnog odmrzavanja

  1. Narežite pecivo "talijan" na kolutiće i premažite Dukatelom s povrćem.
  2. Na svaki kolutić stavite po okruglu krišku rajčice i krišku mozzarelle.
  3. Ukrasite sendvič tako da na vrh stavite po jednu mariniranu mladu maslinu s peteljkom.
Povratak na vrh