Očisti sve filtere
Mousse od malina
Svježim, kremastim mousseom od malina prisjećamo se okusa ljeta.
Saznajte više
Tiramisu-crumble s jabukama
Fuzija talijanskog tiramisua, francuske voćne rakije i britanskog crumblea.
Saznajte više
Krem-juha od buče i gorgonzole
Slatkoću buče odlično nadopunjuje pikantnost gorgonzole. Uz ovo jelo predlažemo...
Saznajte više
Parmigiana od patlidžana
Talijanima je prva asocijacija na patlidžan upravo ovo tradicionalno jelo...
Saznajte više
Pržene naranče s ricottom
Jednostavan i brz jesenski recept prikladan i za predjelo i...
Saznajte više
Složenac s krumpirom i gorgonzolom
Iako krumpiri nisu prva namirnica na koju pomislimo kad govorimo...
Saznajte više
Patlidžani punjeni ricottom i cherry-rajčicama
Zadnje dane ljeta najbolje je iskoristiti za ukusna jela sa...
Saznajte više
Leptirići (farfalle) s lososom
Svaka vrsta tjestenine odgovara nekom umaku. Tako su leptirići (farfalle)...
Saznajte više
Popečci od palente s patlidžanom
Na sjeveru Italije palenta je još omiljenija od tjestenine. Često...
Saznajte više
Povratak na vrh