Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Marijana Žinić

photo
- 40 dag Krumpira
- 1 Konzerva tune u komadićima
- 1 Žličica soli
- 1 Žličica mljevene crvene paprike
- 1/2 Žličica papra
- 1 Sitno sjeckani luk srednje veličine
- 1 Jaje
- 1 Vezica kosanog peršina
- 2 Jaja za paniranje i krušne mrvice
- 1 pakiranje Galbani Mozarella
- Krumpir skuhati i ispasirati ili naribati.
- Dodati ocijeđenu tunu, luk, začine i jaje. Dobro izmiješati. Ako je smjesa premekana, dodati 3-4 žlice krušnih mrvica.
- Oblikovati pljeskavice i odmah ih uvaljati u brašno. Panirati i ispeći ih na ulju. Nakon umakanja u jajima, može se najprije uvaljati u izmrvljene kukuruzne pahuljice (corn flakes), a zatim u krušne mrvice.
- Čim su odresci pečeni, na vruće složiti prethodno izrezane komadiće mozzarele, kako bi se lagano topila i odmah poslužiti.
Povratak na vrh