- 0
- Jasminka Janeš

photo
- 300 g Spaghetta
- 2 pakiranja Galbani mozzarelle
- 100 g Galbani gorgonzole
- 125 g Vrhnja za kuhanje
- 500 g Rajčice
- 100 g Zelenih maslina
- 1 Crveni luk
- 1 Češnjak
- 0,5 dl Maslinovog ulja
- 1 Peršin
- nekoliko listova Bosiljka
- Skuhajte tjesteninu i ocijedite, možete je isprati i ne morate.
- Na maslinovu ulju ispržite na kockice nasjeckan luk, kad omekša dodajte mu sitno nasjeckan češnjak.
- Rajčice operite i narežite na kockice, dodajte na luk.
- Vrhnje za kuhanje stavite da zavrije. Dodajte mozzarellu i gorgonzolu, miješajte dok se ne sjedine s vrhnjem.
- Tjesteninu umješajte u luk i rajčicu, pospite nasjeckanim maslinama i prelijte umakom.
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh