Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Petra Čavlović

photo
- 1 kruh (najbolje francuz)
- pola velike šalice maslinovo ulje
- 1 režanj češnjaka
- 1 žličica začina za bruskete
- 2 Galbani mozzarele
- 15 cherry rajčica
- 2 obične rajčice
- 2 manje paprike
- 10dkg šunke
- 10dkg pršuta
- U zagrijanu pećnicu (na 200 stupnjeva) staviti kruh narezan na šnite da se malo prepeče
- Nakon toga izvaditi kruh i svaku šnitu premazati s maslinovim uljem ( u kojem se nalaze začini za bruskete, malo češnjaka i bosiljka)
- Na to staviti galbani mozzarelu, rajčice ( narezane na kockice), paprike (narezane na kockice) i malo pršuta ili šunke i bosiljka
- Bruskete vratiti u šećnicu i peća na 180 stupnjeva 10 ak minuta
- Nakon 10 minuta izvaditi bruskete postaviti na tanjur ili tacnu i poslužiti :)
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh