Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Galbani Fan

photo
- 1,5 dcl zobenih pahuljica
- 1 dcl integralnog brašna
- 1/2 vrećice suhog kvasca
- 0,3 dcl maslinovog ulja
- 2 dcl vode
- sjemenke suncokreta, sezama, lana
- 5 komada izrezanih maslina
- po ukusu sol, origano, bosiljak, vlasac
- Sastojke za koru dobro pomješati, napraviti tijesto da bude što mekše, po potrebi dodati još vode i u kalup za torte staviti peći oko 20 minuta na 200.
- Do tada u multipraktiku napraviti kremu od 375 g Zagrebačkog sira, 200 g Dukat domaćeg vrhnja, 100 g Dukatele, 4 pune žlice ajvara, soli, granula češnjaka, napraviti glatku kremu.
- Kada se kora ohladi po želji možete poslagati oko 150 g šunke, no u ovoj slikanoj varijanti je bez šunke. Premazati kremom od sira i ajvara, te ukrasiti sa šnitama Galbani mozzarelle, maslinama i rajčicama.
- Dobro prohladiti nekoliko sati u hladnjaku. Dobar tek!
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh