Caprese salata s breskvama

  • 0
  • Snježana Adžić
Caprese salata s breskvama

photo

  • 1 Galbani Mozzarella
  • 2 Rajčice
  • 2 Breskve
  • 10 Cherry rajčica
  • nekoliko listića Svježeg bosiljka
  • 0,5 dl Maslinovog ulja
  • 1 Limun
  • 0,5 dl Acceta balsamica
  1. Rajčice i breskve operite i narežite na kriške. Cherry rajčice prepolovite. Sve pokapajte s nekoliko kapi limunovog soka.
  2. Galbani mozzarellu narežite na lijepe ploške. Sve poslažite na pladanj na kojem servirate salatu.
  3. Dekorirajte salatu listićima bosiljka. Začinite maslinovim uljem i acetom balsamicom, popaprite i posolite u količini prema želji.
  4. Salatu ostavite da odstoji kako bi se svi sastojci dobro proželi, ohladite i poslužite u toplim ljetnim danima ili bilo kad kad vam je potreban ukusan i lagan obrok.
Povratak na vrh