Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Ruszmira Tomasović

photo
- 2 komada mozzarelle Galbani
- 1 glavica svježeg luka
- 1 čili mljeveni
- 8 cherry rajčica
- 5 listića bosiljka
- 1 komad svježeg luka
- 1 žličica tamnog balsamico octa
- 1 žličica djevičanskog maslinovog ulja
- Operite rajčice i prerežite na pola, narežite luk na tanke kolutove, mozzarellu izrezati na ploške.
- Podijeliti mozzarellu na veliki tanjur i na njih stavite polovice rajčica. Začiniti. Ukrasiti kolutovima luka.
- Još jednom preliti sa balsamicom i maslinovim uljem. Ukrasite listićima bosiljka.
- I to je to !
Povratak na vrh