Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Gordana Pavić

photo
- 0,5kg glatkog brašna
- 1 kvasac
- 1 dcl maslinovog ulja
- malo svježih listova bosiljka i peršina
- 2 paketa Mozzarelle Galbani Dry
- 2 režnja češnjaka
- malo soli
- Zamjesimo dizano tijesto , te kada odstoji razvaljamo ga u kocku.
- Napunimo ga sjeckanim peršunom,češnjakom i bosiljkom te komadima mozzarelle i zarolamo.
- Stavimo u nauljeni pleh i pečemo na cca 180C 25 min.
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh