Bruschette sa šparogama i mozzarellom

  • 0
  • Mirela Bece-Kovačić
Bruschette sa šparogama i mozzarellom

photo

  • 1 Kukuruzni baguette
  • 200 g Galbani mozzarelle
  • 150 g Šunke
  • 100 g Šparoga
  • 2 dl Maslinovog ulja
  • 1 Češnjak
  1. Kruh izrezati na kose kriške te ga složiti u posudu za pečenje koju treba prethodno obložiti papirom za pečenje.
  2. U manju zdjelicu staviti maslinovo ulje, malo soli i sitno nasjeckan češnjak te tom smjesom premazati svaku šnitu kruha.
  3. Posložiti šunku, mozzarellu narezanu na ploške i na vrh šparoge. Ako je ostalo mješavine ulja i češnjaka, može se i po šparogama malo pokapati.
  4. Staviti u pećnicu na 200 °C na 5 do 8 minuta, tek toliko da se sir otopi, a kruh postane hrskav.
Povratak na vrh