Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- 0
- Mirela Bece-Kovačić

photo
- 1 Kukuruzni baguette
- 200 g Galbani mozzarelle
- 150 g Šunke
- 100 g Šparoga
- 2 dl Maslinovog ulja
- 1 Češnjak
- Kruh izrezati na kose kriške te ga složiti u posudu za pečenje koju treba prethodno obložiti papirom za pečenje.
- U manju zdjelicu staviti maslinovo ulje, malo soli i sitno nasjeckan češnjak te tom smjesom premazati svaku šnitu kruha.
- Posložiti šunku, mozzarellu narezanu na ploške i na vrh šparoge. Ako je ostalo mješavine ulja i češnjaka, može se i po šparogama malo pokapati.
- Staviti u pećnicu na 200 °C na 5 do 8 minuta, tek toliko da se sir otopi, a kruh postane hrskav.
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh