Penne alla Napoli

  • 0
  • Kornelija Papa
Penne alla Napoli

photo

  • 250 g Penne
  • 1 Češnjak
  • 2 Rajčice
  • 10 Crnih maslina
  • 0,5 dl Maslinovog ulja
  • nekoliko listova Svježeg bosiljka
  1. Penne skuhati al dente u slanoj vodi i staviti na stranu.
  2. Češnjak pirjati na maslinovom ulju te dodati nasjeckane rajčice i masline.
  3. Začiniti po želji i dodati svježi bosiljak.
  4. Penne posložite na tanjur te preko njih prelijte povrće. Na vrh dodajte komadiće mozzarelle.
Povratak na vrh
Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.