Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- HANA KAMARIĆ

photo
- 500GR Mascarpone Galbani
- 800GR Brašna
- 2 Šlag kreme vanilija
- 2 Šlag kreme jagoda
- 500GR Višnji
- 7 Jaja
- 1 Prašak za pecivo
- 3 Pudinga jagoda
- 3LIT Dukat mlijeka
- 300GR Šećera
- Ispeći koru od jaja, brašna, šečera i peciva.
- Višnje skuhati u vodi s malo šečera.
- Skuhati puding s mlijekom i ostaviti ga da se ohladi.
- Čvrsto umutiti šlag kreme te kada je kora ispečena podijeliti je na dvoje.
- U puding umješati višnje, pa lagano dodati Marscaponei miješati laganim pokretima. Namažite koru s dobijenom filom, pa stavite drugu koru na filu i namažite šlag kremom od vanilije te ukrasite sa šlagom od jagode.
- Dekorirajte s bojama i ukrasima za torte.
Ostali recepti s Mascarponeom
Povratak na vrh