Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Dalilla Matsumoto Šegota

photo
- 250 g špageta
- 2 žlice ulja
- par komada topljenog (ili po želji) sira
- 500 ml pasiranog paradajza
- 2 glave luka
- par komadića špeka
- Špagete kuhati 7 minuta u posoljenoj vodi pa ih procijediti.
- Za to vrijeme na ulju dinstati špek i nasjeckani luk oko 2 minute. Dinstanom luku i špeku dodati pasirani paradajz i promiješati.
- U podmazanu posudu za pečenje naizmjence slagati sloj špageta i sloj smjese od luka, špeka i paradajza. Peći desetak minuta u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva.
- Zgasit pečnicu, poslagat par šnita sira na vrh i staviti još par minuta u toplu zgašenu pečnicu da se sir rastopi.
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh