Cheeseburger od piletine

Ni Talijani nemaju uvijek vremena za kuhanje. U tim slučajevima uskaču smrznuti burgeri te malo sira i salate.

Cheeseburger od piletine

photo

  • 4 pileća burgera
  • 4 trokuta sira Galbani Bel Paese
  • 1 rajčica
  • 4 lista salate
  • 4 peciva sa sezamom

Tajne talijanske kuhinje

Želite li malo pikantniji okus umjesto salate koristite rikolu. A uvijek možete dodati i ljutu papričicu u tavu u kojoj pržite burgere. Neće biti preljuto, ali će dati poseban okus blagoj i neutralnoj piletini.

  1. Ispržite burgere u tavi.
  2. Na još tople burgere stavite po trokut sira Bel Paese i stavite ih u pećnicu ispod grilla na 3 minute.
  3. Razrežite peciva, na donji dio stavite list slanine, na njega po jedan burger sa sirom, a sve završite kriškama rajčice i poklopite drugom polovicom sendviča. Buon appetito!
Povratak na vrh