- -
- Lucija Marković

photo
- pola Kruha
- 20 dkg Pršuta
- 2 Mozzarelle Galbani
- 8 Cherry rajčica
- malo Maslinovog ulja
- 1 Pelati
- 250 g Galbani mascarponea
- 3 Jaja
- 3 žlice Šećera
- 100 g Petit keksa
- Narezati kruh na kriške i posložiti ga na pladanj.
- Zatim ga namazati pelatima i na to staviti pršut i narezanu mozzarellu. Peći u pećnici na 180 stupnjeva dok se mozzarella ne rastopi.
- Izvaditi i na bruschete staviti rajčicu i politi maslinovim uljem.
- DESERT: Izmiksati bjelanjke, zatim žutanjke sa šećerom. Dodati bjelanjke i mascarpone u žutanjke i dobro pomiješati.
- U čašu staviti mljevene kekse pomiješane s malo kakaa i staviti kreme do pola. Zatim još malo keksa i kreme do vrha čaše. Ukrasiti po želji.
- Sada vam samo preostaje pozvati prijatelje i uživati u komplimentima koje vam daju za odličnu večeru :)
Ostali recepti s Mozzarellom
Povratak na vrh