Torrette di melanzane , mozzarella e pomodoro

  • -
  • Nikolina C
Torrette di melanzane , mozzarella e pomodoro

photo

  • 2 melanzane
  • 2 mozzarelle
  • 300g passata di pomodoro rustica (u komadicima)
  • 1 strucak basilico
  • q.b. sol, papar, extra djev.ulje (evo)
  • 150 gr parmigiano reggiano (ribani)
  1. Narezati malenzane na kolutove (1cm), staviti na pek papir, lagano posoliti i tek malo pouljiti. U principu bi ih trebalo prziti (nakon sto odstoje posoljene), ali za light rezultat ih je bolje ispeci u pecnici.
  2. Nakon sto su se ispekle, praviti ",male tornjeve": a) melanzana b) feta mozzarelle c) rajcica d) basilico e) zavrsiti sa slojem rajcice te posuti parmigianom.
  3. Staviti ih u pecnicu 200°C na 10 min.
  4. Buon appetito i srdacni pozdravi iz Milano!
Povratak na vrh