Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Nikolina C

photo
- 2 melanzane
- 2 mozzarelle
- 300g passata di pomodoro rustica (u komadicima)
- 1 strucak basilico
- q.b. sol, papar, extra djev.ulje (evo)
- 150 gr parmigiano reggiano (ribani)
- Narezati malenzane na kolutove (1cm), staviti na pek papir, lagano posoliti i tek malo pouljiti. U principu bi ih trebalo prziti (nakon sto odstoje posoljene), ali za light rezultat ih je bolje ispeci u pecnici.
- Nakon sto su se ispekle, praviti ",male tornjeve": a) melanzana b) feta mozzarelle c) rajcica d) basilico e) zavrsiti sa slojem rajcice te posuti parmigianom.
- Staviti ih u pecnicu 200°C na 10 min.
- Buon appetito i srdacni pozdravi iz Milano!
Povratak na vrh