Medium-rare pačja prsa na mozzarellinoj posteljici

  • 0
  • Mirta Prišlin Sabadija
Medium-rare pačja prsa na mozzarellinoj posteljici

photo

  • 500 g Pačjih prsa
  • 250 g Galbani mozzarelle
  • 200 g Rikule
  • 3 Rajčice
  • 0,5 dl Maslinovog ulja
  1. Mozzarellu natrgati.
  2. Rikulu oprati.
  3. Rajčicu oprati i narezati.
  4. Sva tri gornja sastojka pomješati i začiniti po želji.
  5. Gotovu salatu prebaciti na pladanj.
  6. Na koži pačjih prsa nožem napraviti ureze i začiniti po želji.
  7. Pačja prsa peći na ugrijanoj tavi, 7 minuta na strani s kožom, 8 minuta na drugoj strani.
  8. Pečena pačja prsa zamotati u aluminijsku foliju i pustiti 10 minuta.
  9. Pačja prsa narezati na šnite i poslagati po pripremljenoj salati.
Povratak na vrh