Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.
- -
- Gordana Knežević

photo
- 4kom svinjske vratine
- 50g kulena/šunke/salame
- 125g Galbani mozzarelle
- po ukusu začina
- malo ulja
- po želji povrće
- Lagano rastucati vratinu, začiniti, nadjenuti kulenom i mozzarelom, zarolati. Svitak povezati jačim koncem i zarolati u alu-foliju.
- Staviti u prethodno lagano nauljenu vatrostalnu posudu i zatim u pećnicu na 30 minuta. Dosipati malo vode po potrebi.
- Nakon toga meso izvaditi iz folije i staviti ga nazad da se zapeče po želji.
- Skuhati krumpir, grašak i cvjetaču (ili drugo povrće po želji) i nakon pečenja mesa staviti povrće na masnoću od mesa te vratiti u pećnicu da se lagano zapeče.
Povratak na vrh