Ljetni užitak

  • -
  • Lucija Marković
Ljetni užitak

photo

  • pola Kruha
  • 20 dkg Pršuta
  • 2 Mozzarelle Galbani
  • 8 Cherry rajčica
  • malo Maslinovog ulja
  • 1 Pelati
  • 250 g Galbani mascarponea
  • 3 Jaja
  • 3 žlice Šećera
  • 100 g Petit keksa
  1. Narezati kruh na kriške i posložiti ga na pladanj.
  2. Zatim ga namazati pelatima i na to staviti pršut i narezanu mozzarellu. Peći u pećnici na 180 stupnjeva dok se mozzarella ne rastopi.
  3. Izvaditi i na bruschete staviti rajčicu i politi maslinovim uljem.
  4. DESERT: Izmiksati bjelanjke, zatim žutanjke sa šećerom. Dodati bjelanjke i mascarpone u žutanjke i dobro pomiješati.
  5. U čašu staviti mljevene kekse pomiješane s malo kakaa i staviti kreme do pola. Zatim još malo keksa i kreme do vrha čaše. Ukrasiti po želji.
  6. Sada vam samo preostaje pozvati prijatelje i uživati u komplimentima koje vam daju za odličnu večeru :)
Povratak na vrh