Priča o Galbaniju

Galbani je priča koja je počela davne 1882., kada su Egidio Galbani i njegov otac Davide počeli proizvoditi sir “Robiola“ – kremasti i lako maziv bijeli sir.

Egidijeva strast za izradom najfinijih, talijanskih sireva bila naveliko prepoznata. Pažnja koju je pridodavao detaljima bila je besprijekorna, a robna marka s njegovim imenom ubrzo postala omiljena.

130 godina povijesti, izvrsnosti, kvalitete i inovacija

  • 1882. E.Galbani počinje s proizvodnjom sira

  • 1906. Lansiran je Bel Paese sir

  • 1965. Proizvedena prva mozzarella u vrećici

  • 1970. Galbani postaje suosnivač udruženja proizvođača gorgonozole

  • 2006. Postaje dio Lactalis grupe

  • 2012. Galbani slavi 130. godišnjicu

U svemu što radimo i dalje nas pokreće ista strast. Od odabira najkvalitetnijih sirovina do organizacije jedinstvenog, prostranog sistema isporuke koji jamči da uvijek isporučujemo najsvježije moguće proizvode.

Broj 1 robna marka talijanskih sireva u svijetu

Iz ovih razloga, Galbani je danas lider na tržištu talijanskih sireva prisutan u 138 zemalja.

Diljem svijeta, naši djelatnici neumorno rade kako bi nastavili provoditi filozofiju Egidija Galbanija. Ljubitelji sira mogu uživati u istoj kvaliteti talijanskih sireva na kojoj je g. Galbani uvijek inzistirao.

Iako smo u domovini g.Galbanija, Italiji, još uvijek br.1 kada je riječ o sirevima, ponosni smo što i u Hrvatsku donosimo istu tradiciju i strast prema izvrsnosti kakvu je njegovao Egidio Galbani kada je, prije više od 125 godina, počeo izrađivati vrhunski talijanski sir.

Povratak na vrh
Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te informacije mogu biti o vama, vašim željama ili uređaju i uglavnom se koriste kako bi web-lokacija funkcionirala kako to očekujete. Informacije obično ne mogu izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva.